installatie

1.HOME
 
welkom op de site van middelkoop vastgoed rotterdam. middelkoop vastgoed rotterdam is actief op het gebied van onderhoud, installatie, renovatie en verhuur van particulier en commercieel vastgoed. het bedrijf is medio 2005 opgericht met als eerste werkzaamheden onderhoud van woningen en samenwerking met andere zzp-ers. later is dat uitgebreid met renovatie van complete woningen en de verhuur daarvan. sinds 2009 hebben wij tevens enkele bedrijfsunits in bezit, die voor uiteenlopende werkzaamheden kunnen worden ingezet. mocht u nog vragen hebben na het bekijken van deze site, wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking.
2.ONDERHOUD
 
de afdeling onderhoud houdt zich bezig met het onderhoud van uw onroerend goed in de ruimste zin van het woord. of het een verstopt riool betreft of een lekkend dak, de installatie van rolluiken of een velux dakraam, wij zijn van alle markten thuis. het directe voordeel voor u is dat dit de onkosten aanzienlijk reduceert. moet er tijdens een verbouwing nog snel een stopcontact worden geplaatst? u hoeft hier geen extra bedrijf voor te laten komen want we kunnen dit zelf voor u oplossen. hieronder een opsomming van de verschillende werkzaamheden die wij kunnen verrichten: · kunststof kozijnen · rolluiken · zonnewering · alarmsystemen / videobewaking · velux ramen · installatie water/gas/elektrisch
3.installatie water/gas/elektrisch
 
voor allerlei werkzaamheden betreffende uw huis installaties, kunt u terecht bij ons. water het plaatsen van buitenkranen, voorbereiden leidingwerk voor een nieuwe keuken, aanleggen van een cv-installatie of het onderhoud hieraan, bij ons bent u aan het juiste adres. gas het aanleggen van gasleiding met koper of kunststof pijp, geen probleem! het aftakken voor meerdere apparaten of voorbereiden voor een nieuwe keuken, wij kunnen het voor u verzorgen. elektrisch heeft u een elektrische storing, of wilt u een nieuw stopcontact of zelfs een gehele nieuwe groepenkast? wij werken met gekwalificeerde mensen die dit in een handomdraai voor u naar tevredenheid verzorgen. gebruik makend van kwalitatief hoogstaande materialen en deskundige installatie en montage.