kunststof

1.ONDERHOUD
 
de afdeling onderhoud houdt zich bezig met het onderhoud van uw onroerend goed in de ruimste zin van het woord. of het een verstopt riool betreft of een lekkend dak, de installatie van rolluiken of een velux dakraam, wij zijn van alle markten thuis. het directe voordeel voor u is dat dit de onkosten aanzienlijk reduceert. moet er tijdens een verbouwing nog snel een stopcontact worden geplaatst? u hoeft hier geen extra bedrijf voor te laten komen want we kunnen dit zelf voor u oplossen. hieronder een opsomming van de verschillende werkzaamheden die wij kunnen verrichten: · kunststof kozijnen · rolluiken · zonnewering · alarmsystemen / videobewaking · velux ramen · installatie water/gas/elektrisch
2.kunststof kozijnen
 
wanneer u van plan bent om uw wooncomfort te verhogen, genoeg heeft van al het onderhoud of uw energie rekening wilt reduceren, dan zijn kunststof kozijnen de juiste oplossing. wij installeren kozijnen van het merk deceuninck. dit zijn verschillende typen kozijnen bestaande uit een kunststof buitenkant met een metalen versteviging binnenin. ze zijn in vele kleuren te leveren en zorgen zo voor een moderne en luxe uitstraling. tevens kan men zowel binnen als buiten kiezen voor een houtnerf finish. het zendow 5 kamerprofiel zorgt voor een uitstekende thermische isolatie. het hang en sluit werk is van hoogwaardige kwaliteit en zodoende uitgerust met het bekende komo en skg keurmerk. mede door onze jarenlange ervaring kan uw huis er binnen een week compleet anders uitzien. zendow flex dit kozijn heeft een inbouwdiepte van 70mm. dat maakt het geschikt voor moderne architectuur en renovatie. kenmerkend van dit systeem is de vlakke en afgeronde vorm. ondanks zijn geringe diepte, wordt er toch gebruik gemaakt van het zendow 5-kamer profiel wat zorgt voor een prima isolatie. bekijken / downloaden folder (2,3 mb) zendow royal dit kozijn heeft een inbouwdiepte van 115mm. hierdoor is uitermate geschikt voor de standaard bouwmethode in nederland. door deze diepte werking past het in zowel nieuwbouw als renovatie. het kozijn is dieper dan flex en ligt hierdoor iets naar binnen, wat het geheel een luxe uitstraling geeft. bekijken / downloaden folder (2,3 mb) deceuninck monorail met deze monorail schuifdeur wordt uw tuin het verlengde van uw huis. door voor monorail te kiezen, kiest u voor schuifdeuren tot 6 meter breed en 2,5 meter hoog. het resultaat is een ruimer zicht naar buiten en meer licht naar binnen. u kunt kiezen om uw bestaande schuifdeur te vervangen, of om een bestaand raam of deur te verwijderen en hier de monorail te plaatsen. de monorail is in vele kleuren te leveren in effen of houtnerf look. bekijken / downloaden folder (3,2 mb) kunststof deuren wanneer u nieuwe kozijnen laat zetten, kunt u naar eigen smaak een deur uitkiezen. die kan uitgekozen worden op basis van uw smaak, de stijl van het huis en de mate van licht inval. tevens kunnen er verschillende soorten glas worden gemonteerd zoals helder of mat. ook de deurknoppen komen in vele uitvoeringen, soorten en maten. op deze pagina geven we u slechts een klein overzicht van wat mogelijk is, maar in ons deurenboek staat zeker de deur van uw keuze. bekijken / downloaden folder (10,2 mb)
3.Installatie water/gas/elektrisch
 
voor allerlei werkzaamheden betreffende uw huis installaties, kunt u terecht bij ons. water het plaatsen van buitenkranen, voorbereiden leidingwerk voor een nieuwe keuken, aanleggen van een cv-installatie of het onderhoud hieraan, bij ons bent u aan het juiste adres. gas het aanleggen van gasleiding met koper of kunststof pijp, geen probleem! het aftakken voor meerdere apparaten of voorbereiden voor een nieuwe keuken, wij kunnen het voor u verzorgen. elektrisch heeft u een elektrische storing, of wilt u een nieuw stopcontact of zelfs een gehele nieuwe groepenkast? wij werken met gekwalificeerde mensen die dit in een handomdraai voor u naar tevredenheid verzorgen. gebruik makend van kwalitatief hoogstaande materialen en deskundige installatie en montage.