Rolluiken

Rolluiken zijn ideaal voor inbraakvertraging, zonnewering, geluidswering en toename van privacy.

 

Het rolluik MINI en MINI-SAFE zijn vervaardigd in Nederland en volledig opgebouwd uit HEROAL-componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt u de garantie op een lange levensduur. HEROAL componenten hebben een hoog waardige lakkwaliteit waardoor het een hoge krasvastheid heeft en beter kleurecht is. Wie kiest voor de HEROAL is daarnaast ook nog verzekerd van een scherpe prijs. De HEROAL wordt zowel geleverd met een afgeschuinde kap als een stijlvolle ronde kap.

Standaard worden deze rolluiken geleverd met SOMFY-motoren, welke mogen worden gerekend tot de beste in de markt. Wanneer er wordt gekozen voor draadloze bediening RTS, kan het rolluik zelfs worden opgenomen in een HOME MOTION systeem van SOMFY.

Met HOME MOTION kunt U zelf programmeren wanneer rolluiken open moeten gaan, of dit op basis van sensoren (zon/wind) door het systeem zelf laten bepalen.

 

ROLLUIK MONTANA

Het rolluik MONTANA is een kwalitatief hoogwaardig rolluik tegen een scherpe prijs.

Desondanks is het rolluik uitgevoerd met een bedrade elektromotor.

De kast is een afgeschuind model en kan door de zeer compacte oproldiameter kleiner worden uitgevoerd dan normaliter. Hierdoor is het rolluik beter weg te werken in kozijnen of achter dakgoten of zonnewering.

De sterke aluminium lamellen hebben een doeltreffende werking tegen inbraak en zorgen voor een perfecte isolatie op het gebied van geluid, koude en warmte.

Dit rolluik MONTANA kan in drie standaard kleuren worden geleverd: WIT, CREMEWIT en ANTRACIET.
BEKIJKEN geleiders

 

 

ROLLUIK MINI

Het MINI rolluik is volledig opgebouwd uit HEROAL componenten en voldoet zo aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen én biedt U de garantie op een lange levensduur.

Tevens hebben de aluminium lamellen een hoogwaardige lakkwaliteit waardoor het een hoge krasvastheid heeft en beter kleurecht is.

Door het uitgebreide kleurengamma voor luik en omkasting, zijn er 169 kleurcombinaties mogelijk. Dit stelt U in staat het rolluik aan te passen aan de stijl van uw woning.

Deze rolluiken worden uitgevoerd met een SOMFY ILMO motor. Deze heeft de eigenschappen dat hij onder andere automatisch afstellingen maakt èn zelfcorrectie doet.

Tevens is de kast tegen meerprijs te leveren in een RONDE uitvoering.

BEKIJKEN geleiders/kleuren

 

 

ROLLUIK MINI-SAFE

Voor diegene die meer waarde hecht aan veiligheid, is er de mogelijkheid om het rolluik zwaarder te laten uitvoeren. Waar bij de standaard lamellen een vulling van schuim wordt gebruikt, worden de SAFE lamellen gevuld met een speciale hars.

Dit heeft tot eigenschap dat het pantser zwaarder en sterker is waardoor het rolluik lastiger is op te tillen of naar binnen te buigen. De zijgeleiders zijn ook leverbaar in een SAFE-uitvoering. Dan zijn ze van dikker materiaal gemaakt en ook breder, waardoor het pantser dieper in de geleider steekt. Speciale ARRETERINGEN zorgen ervoor dat het pantser niet uit de  zijgeleiders kan worden getrokken doordat ze als een soort haakjes in de zijgeleider blijven haken.
BEKIJKEN geleiders/kleuren

 

Vrijblijvende offerte rolluiken